Riff är tillbaka

jun 26, 2024

Sommaren 2020 slog sig Sveriges kanske enda rockstjärna Dregen sig in i dryckesbranschen med sin Riff – Lager by Dregen, sedan dess har varumärket och ölen tappats och lanserats i Europa, Japan och nu senast Finland & Norge.

Efter en tid på ett bryggeri som tragiskt nog i slutet av förra året försattes i konkurs, så är nu Riff – Lager by Dregen åter tillbaka på marknaden, vilket är till fansens stora glädje.

– Det känns fantastiskt kul att få brygga och bygga Riff vidare med ett nytt starkt bryggeri! Känns klockrent, säger Dregen.

Nytt bryggeri för Riff – Lager by Dregen blir ett unikt samarbete med Nils Oscar i Nyköping.

Nils Oscars matchar ölens och Dregens identitet, smakpreferenser, produktion och framtids-mål, vilket gör dom till en självklar samarbetspartner.

– På Nils Oscar har vi en lång tradition av att brygga rocköl. Nu lägger vi till Riff lager by Dregen, en riktigt smakrik och bra lager. Kul att jobba med Dregen som inte bara är en duktig musiker utan en inspirerande människa som ger energi. Såna samarbeten gillar vi, säger Henrik Kihlberg VD Nils Oscar

Dregen kan inget annat än att instämma.

– Nils Oscar med deras personal och bryggare fullkomligt kokar av musik. Dom har fattat att öl och musik limmar tillsammans och dom känns genuina i det dom gör. Dessutom har jag varit ett stort fan av deras ”God Lager” i många år, säger han.

Dregen som förutom att ha turnerat världen över under 30 år med band som till exempel The Hellacopters och Backyard Babies har han även gjort sig känd som en entreprenör och konstnär av rang, har varit inblandad i design av etiketten såväl som smaken på ölen.

Dregen är högaktuell som en av artisterna i årets upplaga av ”Så Mycket Bättre”.

RIFF – Lager By Dregen är drycken som passar allt från den lugna fredagsmiddagen med familjen till det svettiga tältet på rockfestivalen!

Ett jävligt bra buteljerat RIFF helt enkelt!

”Chug A Riff”

Du hittar Riff på Systembolaget.

Är du över 20 år? Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och kräver att du är 20 år eller äldre. Vänligen verifiera din ålder för att ta del av innehållet.