HEM / GAMLA BRYGGHUSET

Välkommen till gamla brygghuset

Hos oss kan du njuta av mat och dryck precis vägg i vägg med bryggeriet. Den stora uteserveringen för den som föredrar att sitta ute. Hundar är också välkomna!

öppettider

Onsdag kl. 12 – 23
Torsdag kl. 12 – 23
Fredag kl. 12 – 23
Lördag kl. 12 – 23

Meny hittar du här

Varmt välkomna!

RINKSIDE

Vi finns också på Rosvalla i samband med Nyköping Hockeys hemmamatcher. Precis vid Rinkside! Här hittar du all info om hemmamatcher och meny. 

Boka din plats

Via tickster.som bokar du din plats på alla våra events. Se alla kommande evenemang och boka här.

Vill du boka bord så går det bra att maila till gamlabrygghuset@nilsoscar.se med din förfrågan.

Historia

Gamla Brygghuset, som och är just vad det heter – det gamla brygghuset. När Nils Oscar flyttade till Nyköping 2006 var det ett vattenverk. Efter att det lades ner flyttade ett bryggeri in och just i denna lokal var det gamla bryggverket. Sedan dess har hela byggnaden byggts ut och bryggverket fått en ny plats och en plats för mat och dryck växt fram.  

ölprovningar och event

Vi anordnar ölprovningar hos oss året om. Det finns varianter för alla tillfällen oavsett hur många ni är i ditt sällskap. Vi har också då och då olika events där vi bjuder in till kalas! Sommarfest, kräftskiva, bröllop, oktoberfest, julfest… Läs mer och boka här 

Är du över 20 år? Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och kräver att du är 20 år eller äldre. Vänligen verifiera din ålder för att ta del av innehållet.