HEM / GAMLA BRYGGHUSET / BOKA ÖLPROVNING

Boka Ölprovning

På en ölprovning hos oss håller man till i Gamla Brygghuset, som och är just vad det heter, gamla brygghuset. När Nils Oscar flyttade till Nyköping 2006 var det just i denna lokal som det gamla bryggverket fanns. Sedan dess har byggnaden byggts ut och ett större bryggverk fått flytta in i den nya delen.

I Gamla Brygghuset börjar och avslutas ölprovningen med paus för en rundvandring med guide i bryggeriet och produktionen, för att lära er hur vårt öl tillverkas, från grunden till färdig produkt i flaska.

Mindre rätter och snacks kommer att finnas under ölprovningen. Vid bokning av egen grupp (minst 20 pers.) kan mat också beställas från en färdig meny som kommer vid intresseanmälan.

Maila till gamlabrygghuset@nilsoscar.se om du vill boka

 

ÖPPEN PROVNING

Får ni inte ihop 20 personer till en grupp? Kolla då våra datum för öppna ölprovningar, där vi slår ihop flera, lite mindre sällskap. Här kan du boka din plats (länk till Tickster)

Tidsåtgång: ca 2,5 timmar
Rundvisning på bryggeriet
Provning av ca. 8 olika öl varav en direkt från tank
Pris: 500 kr/person

Är du över 20 år? Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och kräver att du är 20 år eller äldre. Vänligen verifiera din ålder för att ta del av innehållet.