Don´t forget your distant friends

feb 5, 2024

”Don´t forget your Distant Friends” – här två nyheter!

Vännerna är paren ”Magro’s Ljusa Lager” och ”Smooth’s Ljusa IPA” som finns i den lägre prisklassen för hantverksöl, men ger trots de en smakupplevelse utöver det vanliga.

En ”Distant Friend” kan vara vännen man en gång träffade på en resa i USA, fysiskt långt borta och svårt att bibehålla kontakten med.

En ”Distant Friend” kan vara nära vänner, från långt tillbaka i tiden, som man helt enkelt bara slutat höra av.

Det kan också vara vänner man bara hör av då och då, men ändå har en fin relation med, utan att för den sakens skull behöva ses särskilt ofta.

Vi har alla ”Distant Friends”, så även vi.

–  Det Spelar ingen roll var man bor, hur man ser ut, hur gammal man är. ”Distant Friends” är en tillgång i livet, glöm aldrig dem, säger Henrik Kihlberg, VD för Nils Oscar.

Smakbeskrivning och information:

Magro’s Ljusa Lager 4,8%

Magro’s ljusa lager är en smakrik och okomplicerad öl. Den är ljust gul och krispig i smaken, med inslag av brödighet. Humlen bidrar med friska aromer, av så väl nyslaget gräs som citrus.

Smooth’s Ljusa IPA 5,1%

Smooth’s ljusa IPA är en lättdrucken ipa med förhållandevis låg beska. Den är gyllengul i färgen och har en frisk arom av tropiska frukter och citrus, men även inslag av tallbarr och röda bär.

Är du över 20 år? Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och kräver att du är 20 år eller äldre. Vänligen verifiera din ålder för att ta del av innehållet.